речник контакт

Пет нови Шевролет спарк за ПС Велес

Полицијата ќе има можност за подобрување и зголемување на квалитетот и ефикасноста на нејзиното работење

Петар Печков

Полициската станица  Велес доби пет  возила „Шевролет Спарк“  со што значително се обнови возниот парк и истите се ставаат во функција за потребите на полициските станици при секојдневното извршување на полициските активности.


Возилата се целосно опремени со светлосна и звучна сигнализација и имаат вградено најсовремена  полициска опрема.

Со новите возила ,,шевролет спарк,,  полицијата ќе има можност за  подобрување и зголемување на квалитетот и ефикасноста на нејзиното  работење.

 Овие 5 возила  се дел од 100-те кои се набавени за потребите на МВР, која  ги отстапи на ПС Велес

АНКЕТА »

Колку сте задоволни од настапот на македонските репрезентативци на ЕП во одбојка?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »