речник контакт

Пештерските убавини на Пешти (фото)

Ексклузивна фото репортажа од малку познатиот дел на внатрешноста на Пешти. Не пропуштајте, оти секој не може да се симне таму...

Петар Печков

 Со помош на Слободан Ѓорѓиев, ТРМР ве носи во малку познатите убавини на десетината пештери од месноста Пешти.

Тие  ги имаат сите карактеристики како и другите пештери со богат фонд сталагмити, сталактити, тераси...

Неповторливата убавина со помош на  фотографиите на Цобе, во длабоките подземни ходници.

АНКЕТА »

Дали 8-то место на ФК Борец во Првата лига ги задоволи вашите очекувања?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »