речник контакт

Пикчрз

Нема да верувате, ама имам уште слики за добро расположение!!!

Зоран Николов

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Е ако се смееш за ова, навистина си лоша личност!!!

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »