речник контакт

Погледневе ги сликите

Чекај, чекај не кликај одма на повеќе прво види што има на сликите па потоа кликни на повеќе.

lj lkjl

Да не видовте нешто валкано. Е нема ништо валкано тоа е само во вашата глава. :))

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »