речник контакт

Поглед на Велес од Вршник ( фото)

Како изгледа Велес од 444 метри надморска височина

Петар Печков

Поточно од ридот Вршник. Преку фотографија на Маамер Абединов кој неодамна ни даде поглед на градот  од минарето на Црна џамија. 

Благодарност до Маамер што на посетителите на  ТрМр  им   ги сподели убавините на   градот и неговите знаменитости од оваа перспектива. 

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »