речник контакт

Поетски бранувања во Велес

Настапија поети од Велес и Македонија

Петар Печков

Во петокот попладне во Велес, во Паркот на Гимназијата Кочо Рацин  се одржа  поетска манифестација „Поетски Бранувања“.

 На неа учествуваа десетинавроднокрајни  поети од Велес , како и гости, поети од повеќе градови од земјава.

 Организатор беше Kлубот на писатели „Коста Солев Рацин“  а настанот беше во рамките на манифестацијата,  Велес – град на културата 2015 

АНКЕТА »

Дали состојбата со ковид-19, го промени начинот на живот кај Вас?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »