речник контакт

Поздрав од Германија

Ни стасаа првите две разгледници од Германија. Голем поздрав до сите верни навивачи во Македонија од репрезентативците на Бразил и Англија.

lj lkjl

АНКЕТА »

Како ќе ја помните годината зад нас, 2019-та?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »