речник контакт

Познат редоследот на гласачките ливчиња за локалните избори

Ждрепката го одреди редоследот на кандидатите за градоначалник на гласачкото ливче.

Петар Печков

Ждрепката го одреди редоследот на кандидатите за градоначалник на гласачкото ливче.

     1. Лазо Игнатовски СДУ
     2. Аце Коевски ЛДП, СДСМ
     3. Невзат Муаремовски ДУИ
     4. Горан Петров ВМРО ДПМНЕ и останатите
     5. Томислав Крстиќ Сојуз на титови леви сили

Беа извлечени и редните броеви на кандидатсктеи листи за советници:

      1. ДУИ
      2. ВМРО ДПМНЕ и останатите
      3. Сојуз на титови леви сили
      4. Нова Демократија
      5. НСДП
      6.ПОДЕМ
      7. Независна листа предводена од Блажо Атанасов
      8. СДУ
      9. СДСМ и ЛДП
     10. ВМРО НП\"\"

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »