речник контакт

Пописот заврши, редовно работно време на Библиотеката

Се врши и упис за разговорниот курс со предавачите од Мировниот корпус

Петар Печков

Со завршувањето на пописот на книжниот фонд во Библиотеката Гоце Делчев,  таа  од почетокот на годинава продолжи со редовното работно време.

Секој работен ден од 8,30 до 21ч и в сабота од 8,30 до 14 ч.  Така  на бројните читатели повторно книгата им е достапна  во поголем дел од денот.

Истовремено, до сабота трае пријавувањето за разговорниот курс по англиски јазик, кој се реализира заедно со предавачите од Мировниот корпус.

АНКЕТА »

Како го минувате времето дома во полицискиот час?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »