речник контакт

Пораките на бегалците од Сирија

Фото репортажа на светските агенции од бегалскиот камп на Сиријците. Што тие му порачуваат на светот.

Петар Печков

Како бегалците размислуваат за својот изгубен дом?

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »