речник контакт

Последниот трик на Дејвид Коперфилд

Откако леташе, минеше низ Кинескиот ѕид, го сечеа со моторна пила, изчезна Кипот на Слободата, цел патнички вагон, познатиот илузионист е со нова магија.

Петар Печков

Откако леташе, минеше низ Кинескиот ѕид, го сечеа со моторна пила, изчезна Кипот на Слободата, цел патнички вагон, познатиот илузионист е со нова магија.

Со ласер го сечат на пола и со такво раздвоено тело тој шета!! Погледнете и проверете.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »