речник контакт

Пошумени 15 хектари

Во организација на Општина Велес се изведе традиционалната акција за пошумување на голините во непосредна близина на градот. 400 учесници на пролетното сонце засадија 30 000 садници од багрем и чемпрес донирани од Министерството за животна средина и просторно планирање и Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство.

Аница Солева

Прочитајте повеќе на [url=veles.gov.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=175&Itemid=19]veles.gov.mk[/url]

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »