речник контакт

Прашање од безбедноста во сообраќајот

Се движите по двонасочна улица со поставен знак ЗАБРАНЕТО ПРЕТЕКНУВАЊЕ. Наидувате на велосипедист. Дали: а) Ќе го следите овој бавен велосипед наредните 2 км или б) Ќе го прекршите законот и ќе го претекнете?

Зоран Николов

Одговорот е надолу:

\"\"

Зошто непотребно да се ризикува?!

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »