речник контакт

Првиот брак годинава во Велес, го склучија Ева и Марио (фото)

Се венчаа на 9-ти јануари

Петар Печков

Првиот брак годинава во Велес  се случи на 9-ти јануари. Првите младенци кои го кажаа судбинското ,,ДА,, се Ева Слабева  и Марио Трајковски и двајца по 26 години.  Нивната свадбена свеченост е закажана за почетокот на месец март. 

Првата годинешна венчавка се случи во ресторан по желба на младите, кои бил соученици уште од основно училиште.

За разлика од претходни години кога првите бракови се склучуваа во првите денови на годината, во оваа 2019 за овој убав момент се чекаше една седмица. 

ТрМр им го честита бракот на Ева и Марио.

фотографии -студио Јорде

АНКЕТА »

Дали имате доволно време да му посветите на Вашето дете/деца?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »