речник контакт

Првите 10 години на Соната

Со двочасовен концерт групата Соната ја награди нејзината публика за верноста за првите 10 години од работата.

Петар Печков

Прекрасни минути минаа сите присутни во Амфитеатарот од Младинскиот парк, кога со песна Соната ги прошета гостите преку Бузаана, Којник, Во влашкото маало, и Елена ќерка, Сербез Донка,  до ново компонираните песни  со староградски стил добија гласни аплаузи.

Тука беа и гостите, колеги Ирена Спасовска, Виолета Томовска, Гоце Арнаудов, специјалниот гостин Ферус Мустафов и како подарок дует песна со Гоце премиерно изведена на концертот. Него го снимаше МТВ и тие што го пропуштија а и тие што беа присутни и сакаат да ги водат повторно, дополнително ќе биде емитуван

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »