речник контакт

Предавање на Борка за рак на дојката

Ќе се одржи в вторник во салата на општина Велес во 17,30 часот

Петар Печков

Едукативно предавање за рак на дојка во Велес ќе се одржи на  28 јануари вторник  со почеток во 17.30 ч.  во салата на Општина Велес.

Предавачи  се  Биба Додева, претседател на Здружението за борба против рак „БОРКА-за секој нов ден’, проф. др. Андреја Арсовски, спец. тораковаскуларен хирург, прва приватна општа болница РЕ МЕДИКА, Скопје,  д-р Мери Пешевска специјалист онколог од ЈЗУ Универзитетска клиника за радиотерапија и онкологија Скопје  и  претставник од компанијата Медикус Хелп – Скопје.

АНКЕТА »

Каде одмарате летово?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »