речник контакт

Пред и по стапување во брак

Треба ли коментар???

Зоран Николов

Треба ли коментар???

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »