речник контакт

Признанија за најдобрите општински наставници

Локалните власти за денот на просветните работници 24 мај ги наградија наставниците кои оставија печат во образованието на децата и младите.

Петар Печков

За најдобар наставник во одделенска настава  прогласена е ЉубицаТодорова од ОУ Благој Кирков, за најдобар наставник во предметна настава  е прогласена Роска Чукниева наставник во музичкото ОУ ,,Стефан Гајдов,, и за најдобар наставник  во средно образование награден е Мице Стефановски  ( наставник по практична и теоретска настава од машинска струка) од  ,,Коле Неделковски,,.

Во општина Велес во образовниот систем учествуаат 700 наставници, во основното и средното образование.

АНКЕТА »

Дали граѓаните ги почитуваат препораките за заштита од корона вирусот, да останат дома, да има растојание кога се чека во редица пред банка, маркет?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »