речник контакт

Провокации од грците на Yahoo! Answers

Битката треба да се води на сите полиња. Активирајте се луѓе!

Зоран Николов

Битката треба да се води на сите полиња. Активирајте се луѓе! [url=answers.yahoo.com/search/search_result;_ylt=Ar3zZCyiNGXAfx99vwcXOnwjzKIX?p=FYROM&cp=2&tp=2]http://answers.yahoo.com/search/[/url] Ова истото од погоре може да се добие ако се пише FYROM во полето Search. Треба да имате yahoo адреса со која ќе се логирате, да поставувате прашања, да одговарате и да откриете нешто што не сте знаеле. Покрај тоа, можете да добиете карта за финалето на Светското првенство во Ѓерманска :)

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »