речник контакт

Пролетта дојде

Сабота 18,32 по средноевропско време дојде пролетта.

Петар Печков

За многумина најубавото годишно време пролетта  дојде на 20 март во 18 часот 32 минути. Во нејзините убавини ќе уживаме до 21 јуни, кога доаѓа летото.

 За нејзиното доаѓање зборуваат големиот број велешани во Младински парк, полните тераси на кафулињата, моторџиите по градските улици....

АНКЕТА »

Дали имате доволно време да му посветите на Вашето дете/деца?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »