речник контакт

Промовиран туристички водич за Велес

По туристичктие водичи за Македонија и Скопје, овој велешкиот е трет во земјава. Со енго треба да се претстави градот пред посетителите и гостите

Петар Печков

Папка со логото и слики од Велес, во која се наоѓаат туристички водич и 12 разгледници се новата понуда за привлекување на туристите во градот. Туристичкито водич на англиски ајзик на 60-тина страници нуди информации што се треба да се види и посети во градот.

Дванаесетте разгледници ндуат исто толку прекрасни мотиви на Велес, од различни агли и мотиви. Туристичкиот материјал засега ќе може да се најде во хотеките, туристичките агенции во градот и во локалната самоуправа, како и во спомен куѓиет сопственост на Велес.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »