речник контакт

Промовиран туристички водич на Велес и Куманово

Тоа е заеднички проект на учениците од Коле Неделковски и Наце Буѓони

Петар Печков

Во рамките на  проектот за меѓуетничка толеранција, учениците од  УСО Коле Неделковски и  УСО  Наце Буѓони од Куманово беше промовиран Туристичкиот водич на Велес и Куманово.

Во него на 50-тина странци се претставени сите позначајни објекти од двата града, кои посетителите треба да ги видат.  Истовремено за гостите на презентацијата беа претставени и други тековни активности, кои учениците заедно со  професорите ги работат во ова  средно училиште.

АНКЕТА »

Дали 8-то место на ФК Борец во Првата лига ги задоволи вашите очекувања?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »