речник контакт

Промоција на книги

Книгоиздавателството Култура - Скопје, Општината Велес и библиотеката „Гоце Делчев“, Ве покануваат на...

Аница Солева

Книгоиздавателството Култура - Скопје, Општината Велес и библиотеката „Гоце Делчев“, Ве покануваат на Промоцијата на книгите [b]СИТЕ ЈУГОСЛОВЕНСКИ (СТОПАНСКИ) РЕФОРМИ и ВИОРНИ ВРЕМИЊА од Киро Глигоров[/b] Обраќање: Г-дин Аце Коцевски, градоначалник на Велес Промотри: Акад. Таки Фити, Г-дин Васил Тоциновски Обраќање: Г-дин Киро Глигоров Промоцијата ќе се одржи во среда, 31 мај, со почеток во 13.00 часот во салата на Општина Велес. Извор: [url=veles.gov.mk]veles.gov.mk[/url]

АНКЕТА »

Велес е еден од малкуте градови во Македонија, кои немаат пешачка зона во центарот на градот. Дали сте за улица 8-ми септември од Сармаале до споменикот на Илинденците да биде затворена за сообраќај а тој дел пешачка зона?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »