речник контакт

Просветно дело со акција плати едно земи две

Купуваш една книга добиваш уште една во иста денарска противвредност. Просветно дело единствено на македонскиот пазар ги нуди на македонски јазик стриповите на Супермен и Беттмен

Петар Печков

До крајот на летото издавачката куќа Просветно дело нуди единствена можност да се снабдите со литература за летните денови.  Книгите од актуелни автори  кои ги купувате ви даваат можност да добиете уште една книга бесплатно, во висина на книгата што сте ја купиле, изборот е Ваш. 

Просветно дело, единствено на македонскиот пазар Ви ги нуди стриповите за големите јунаци  Супермен  и Бетмен на македонски јазик. Во оваа акција плати едно земи две има бестселери од Ладлам, Гршам но и други светски хит романи.

АНКЕТА »

Дали состојбата со ковид-19, го промени начинот на живот кај Вас?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »