речник контакт

Просториите на Итната помош пред и по реновирањето (фото)

Во какви услови работеа екипите на Брзата помош пред половина година и сега

Петар Печков

Бројот 194 повеќето го знаат, некои го користат заради потребата од лекарска услуга.

ТрМр направи фотографии пред реновирањето, во какви услови работеа екипите на итната помош и во какви услови работат денес. 

Реновирањето на внатрешноста на ЈЗУ Здравствен дом Велес чинеше седум милиони денари, со средства од сопствен буџет.

АНКЕТА »

Каде одмарате летово?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »