речник контакт

Пцовки

Ако некогаш ви дошло да испцуете некого, ама не сте сакале да го навредите ова е вистинската работа

lj lkjl

Се работи за програмче во кое можете да внесете секави зборови и пцости, а тоа ќе ви одговори на основа на внесеното. Со други зборови ако го опцуете компјутерот тој ќе ви врати. Така ќе можете добро да се испцуете а да не навредите никого За жал само на екран нема аудио поддршка :)

АНКЕТА »

Како ќе ја помните годината зад нас, 2019-та?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »