речник контакт

Радио Велес по 50 години работа замолкна

Радио Велес по 50 години работа замолкна (24 март 1959 - 14 мај 2009)

Петар Печков

(не е грешка, на брановата должина од радио Велес од денес ќе слушате тишина или пуштете си ја нумерата на Ѓорѓе Балaшевиќ „Одлази циркус“. 

Се надевам, дека изминатите 50 години вработените во ова Радио добро ве забавува иако не беа кловнови :-((((    )

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »