речник контакт

Рандом фаца

[b]Име[/b]: Роберт [b]Презиме[/b]: Трајков [b]Прва љубов[/b]: Гитарата

Зоран Николов

[b]Име[/b]: Роберт [b]Презиме[/b]: Трајков [b]Прва љубов[/b]: Гитарата [b]Завршив[/b]: Гимназија Кочо Рацин, Електротехнички факултет [b]Работам[/b]: Професор по електротехника [b]Занимации[/b]: Свирки [b]Омилена група[/b]: Стереотипови [b]Омилен филм[/b]: The Life Of Brian [b]Возраст[/b]: Повеќе од дозволеното [b]План[/b]: Да пораснам [b]Статус[/b]: Single

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »