речник контакт

Распустот започна, Луна паркот дојде

Занимација за сите возрасти

Петар Печков

Како и изминатите години, веднаш по завршувањето ан наставата од учебната година, во Велес дојде Лун парк.

Забава за сите возрасти, најмногу за помладите со различни содржини.

Лоциран на ракометното игралиште од Хемиското училиште, овој простор посебно во вечерните часови е собиралиште пред се на децата. 

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »