речник контакт

Реклама за... нема да погодите!

Дефинитивно нема да погодите за што е рекламава!

Зоран Николов

Дефинитивно нема да погодите за што е рекламава! Затоа, ако ве копка, можете слободно да си го симнете [url=funnyplace.org/file.php?id=2424&d=1]клипчево[/url].

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »