речник контакт

Рекламен простор од 1.000.000 денари

Мислам дека имам читано за вакво нешто за некој студент некаде во светот... Немам појма. Ама добра идеја е во секој случај.

Зоран Николов

Мислам дека имам читано за вакво нешто за некој студент некаде во светот... Немам појма. Ама добра идеја е во секој случај. [url=www.reklami.com.mk]www.reklami.com.mk[/url]

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »