речник контакт

Репертоар на Народниот театар „Јордан Х. К. Џинот“

„Птици“ и премиера на ,,Џинот учителот“

Аница Солева


 

„Птици“

13.10.2008 (понеделник)  поч. 20 ч.
Режија: Стојан Стојаноски
 
 
 
,,Џинот учителот“
премиера

17.10.2008 (петок)  поч. 20 ч.
Режија: Деан Дамјановски

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »