речник контакт

Репликата на Замокот Равале во новогодишен декор

Шербурнскиот дворец се наоѓа во Младински парк

Петар Печков

Репликата на Замокот Равале, поставен во Младинскиот парк од  пред некој ден е во новогодишно руво.

Со елки и шишарки, како и зимски цветен расад, тој го краси просторот. Зимското руво е дело на РЕ паркови и зеленило при ЈКП Дервен.

АНКЕТА »

Колку сте задоволни од настапот на македонските репрезентативци на ЕП во одбојка?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »