речник контакт

Роберт и Були во IN

Со малку задоцнување и со многу извинување сакам да ви ги презентирам најдобрите шоумени во градов: Роберт и Були Bros (или како што можеме да ги прочитаме на плакатата, R’n’B)

Зоран Николов

Во неделата беше толку добра свирката, одамна си немав така добро поминато! Ако не беа тоа ламбите за фајронт во 4 по полноќ, браќава имаа енергија да свират до три саатот наредниот ден! Се испи целото Скопско, префрливме на МВ, урликаа не знам колку грла, ми се чини неколку од расположените дечки настапија како специјални гости во шоуто! Секоја чест, сега да видиме и по некој коментар кој како поминал.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »