речник контакт

Сајбер-апашите ти ги копираат лозинките додека ги пишуваш

Е ова нема шанси да го преведувам, кој сака нека си прочита :)

Зоран Николов

Cyberthieves Silently Copy Your Passwords as You Type

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »