речник контакт

Сајт за самолепливи сликички

Единствениот веб портал за колекционери на самолепливи сликички.

Аница Солева

Интересен портал за самолепливи сликички. Наменет е за размена на информации меѓу колекционерите. Посетете го [url=www.slikicki.com]www.slikicki.com[/url] и разменувајте сликички!

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »