речник контакт

Свадба

Ама оваа беше Албанска

Петар Печков

 Низ улиците на градот се развиоре албанското знаме, повод свадба. Колона на возила која одеше по невестата го привлече вниманието на минувачите. Еве дел од атмосферата. И се разбира честитки за младенците.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »