речник контакт

Светот низ слика за Новата година и првиот снег на Балканот

Како изгледаше светот на преминот од двете години.. и како кога падна првиот снег на Балканот

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »