речник контакт

Светот низ слика 17.08 до 06.09 дел 1

Казна за девојка во Авганистан камшикување, во скопската зоо стигнаа фоки, воени паради во Малезија,Виетнам, Кина, како излгедаат десетобојците на целта од трката на 1.500 м

Петар Печков

Светот низ фотографија, изминатите три седмици..

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »