речник контакт

Светот низ слики помеѓу двете години

На преминот од една во друга година,што светот гледаше од фотографиите на репортерите

Петар Печков

Светот изминатите седум дена, крајот на 2013 и почетокот на 2014

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »