речник контакт

Светот низ слики 21

Индиец стана татко на 96 години, кралска свадба на принцот од Луксембург одржана во Париз, боите на есента низ светот, како сириските бунтовници со чатал гаѓаат на армијата, на Јадран уште се бањаат а во Швајцарија падна снег, јахтата на Абрамович вплови во Дубровник

Петар Печков

Што светот гледаше изминатата седмица

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »