речник контакт

Светот низ слики 23

Најинтересните слики кои го обиколија светот минатата седмица

Петар Печков

Што се фоторепортерите му понудија на светот измиантите седум дена.

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »