речник контакт

Светот низ фотографии 17 - 23.07 2017

Пожари во Далмација, Бока Которска, сом капиталец од 30 кг на Тиса, спортски моменти...

Петар Печков

Што се ,,уловија,, фотографите преку фото  објективите, ширум светот, неделата зад нас.

Што се беше актуелно, гледаа читателите на весниците и порталите.

 

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »