речник контакт

Светот низ фотографија, последната седмица од 2016-та

Пуштен за користење најголемиот мост во светот-во Кина, зимско капење во смрзнати реки, за сефте бијатлонци трчаа во сала, матурани за спомен со класнио се сликале како од мајка родени,

Петар Печков

Што уловија фотографите, на истекот од старата 2016-та година

АНКЕТА »

Каде одмарате летово?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »