речник контакт

Светот низ слики 13- 20.04.2018

Ноќ на музеите во Белград и Загреб, кој се освои титули, првенства и Куп изминатата седмица, во Зрењанин штрудла долга 20 метри, оставината на Милена Дравиќ и Драган Николиќ пред јавноста

Петар Печков

Настани кои го задражаа вниманието на јавноста изминатата седмциа.

Што се беше интересно за посетителите и читателите, неделата зад нас. 

 Момент овековечен од фото апаратот 

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »