речник контакт

Светот низ слики 16 -22.04 2018

Фото приказни од доделување на пехари за завршница во повеќе спортови, се трчаа маратони на неколку локации по светот, убавините на пролетта

Петар Печков

Моменти кои ќе останат забележани, преку фото објективот.

Настани кои ја одбележаа изминатата седмица. 

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »