речник контакт

Свечено предавање во употреба на сала и промоција

Во чест на 24-ти Мај, денот на сесловенките просветители Светите браќа Кирил и Методиј, Општина Велес Ве поканува на

Аница Солева

Во чест на 24-ти Мај, денот на сесловенките просветители Светите браќа Кирил и Методиј, Општина Велес Ве поканува на Свечена промоција на трајната постановка на портрети на знаменити велешани и нa Свечено предавање на употреба на салата за електронско одвивање на седниците на Советот на Општина Велес 24 мај 2006 година, 19:00 часот место: Општина Велес Извор: [url=veles.gov.mk/]veles.gov.mk[/url]

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »