речник контакт

Седмо коло Општинска фудбалска лига

Се ретчат екипите во Општинската фудбалска лига, едни се откажуваат други пред исклучување.... Извор и натаму лидер

Петар Печков

Седмо коло ОФЛ

Младост Мартолци 07 1:2
Богомила – Форца нова 1:0
 Извор – Илинден БС 3:0 служ.
Горски  - Гемиџии 1:2
 Екипата на Башкими  се откажа

Т А Б Е Л А
1.   Извор  09             7    6    1   0   17:3    19
2.   Мартолци 07       6     5   1   0   21:6    16  
3    Форца Нова         6    3    2   1   20:9    11
4.   Богомила             6    3    1   2   13:11   10
5.   Младост               6    2    2   2   16:13    8
6.   Башкими              6    2    0   4   15:11    6
7.    Гемиџии              6   1    1   4   12:21      4
 8.  Горски                  7   1    0   6    10:18     3
 9.   Илинден БС         6   1   0    5   4:15       3

 Идно 8-мо коло  5-ти и 6-ти ноември

 Мартолци – Гемиџии
 Младост – Богомила
 Илинден БС – Горски
 Форца нова и Извор се слободни

 Екипата на Илинден БС поради  неоправдано не одигрување на натпреварот со Извор 09 се наоѓа пред исклучување ако не одигра уште една средба

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »