речник контакт

Седмо коло од пролетниот дел на ОФЛ

Гемиџии и Младост остануваат на врвот, Форца Нова, Локомотива и Мартолци се закануваат

Петар Печков

 ГРУПА  А
Башкими – Форца Нова   1:1
Бирлик – Гемиџии    0:0
Илинден БС – Богомила    2:2
                          ГРУПА   А
1.    Гемиџии               7    4   3    0      18: 7      15
2.    Форца Нова         7   4   2    1       17: 10    14
3.    Богомила             7   2    3   2       11:10        9
4.    Башкими              7   1    5    1       13:15       8
5.    Илинден БС         7  1    2    4       13:16        5
6.    Бирлик                 7   0    3    4       7 :12       3

Следно коло 12 мај
Форца Нова – Илинден БС
Богомила – Бирлик
Гемиџии - Башкими
 
 ГРУПА  Б
Младост – Горски  5:1
 Мартолци – Извор  4:2
 Интернационал – Локомотива   3:2

                       ГРУПА   Б
1.    Младост                       7   5   1   1           22:8         16
2.    Локомотива                  7   5   0   2          20:11       15
3.    Мартолци 07                7   4   1   2           11:9        13
4.     Интернационал          7   2   1    4          10:22         7
5.     Горски                          7   2   0   5           13:29        6
6.    Извор 07                       7   1   1   5             8:14        4

 седмо коло 12 мај
 Горски – Интернационал
 Локомотива – Мартолци
 Извор - Мартолци

АНКЕТА »

Како го минувате времето дома во полицискиот час?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »