речник контакт

Секојдневие

Многу интересно се менуваат сликите во текот на денот. Си бираш само кое место ќе го гледаш, чекаш да се наполни сајтот и го вртиш мандалцето околу кругот (симулатор на дел од денот). Има и звучна поддршка за доловување амбиент.

Зоран Николов

[url=www.theircircularlife.it/frameset.htm]Сајтот тука[/url]

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »